tdf 2019

Claustre d’aigua

Ubicació proposada: Claustre de Sant Domènec (Universitat de Girona)

Una de les funcions dels claustres monacals era la de recollir l’aigua de pluja, a mode d’impluvium perfecte, per a la seva reutilització. Les cisternes i pous centrals en claustres foren mers contenidors de líquid.

Perduda la traça de dit dipòsit al claustre major de Sant Domènec es proposa la materialització virtual d’un cub gegant d’aigua en levitació, alimentat per fileres de líquid que l’omplen; flors blanques que representen les escorrenties de l’aigua que provinents de les cobertes, es dirigeixen ordenadament cap a aquest dipòsit flotant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s